Skip links

Terug naar overzicht

Europallets inkoop en verkoop

Onze europallets

Europallet gebruikt A-keus

 • Formaat: 80 x 120cm
 • Draagvermogen: 2000 kg
 • Zo goed als nieuw
 • Licht van kleur
 • Geschikt voor heftruck, palletstapelaar en pompwagen

Europallet gebruikt B-keus

 • Formaat: 80 x 120cm
 • Draagvermogen: 2000 kg
 • Gebruikssporen, maar nog prima inzetbaar
 • Donkerder van kleur
 • Geschikt voor heftruck, palletstapelaar en pompwagen

Euromaat zwaar

 • Formaat: 80 x 120cm
 • Draagvermogen: 1250 kg
 • Goedkoper alternatief voor echte europallets
 • Geschikt voor heftruck, palletstapelaar en pompwagen

Europallets

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van europallets? Dan bent u bij Pallethandel Den Bosch aan het juiste adres. Als bedrijfseigenaar, magazijnmedewerker of inkoper begrijpt u ongetwijfeld het belang van europallets in de logistieke keten. 

Europallets, ook bekend als EPAL pallets, vormen de standaard in de logistieke wereld. Ze worden wereldwijd erkend en zijn essentieel voor een efficiënte goederenstroom in diverse sectoren. Bij Pallethandel Den Bosch kunt u europallets kopen met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Certificering en Kwaliteit

Het EPAL-logo op onze europallets staat garant voor kwaliteit. Voor de kwaliteitsborging worden Europallets namelijk gerepareerd en gecontroleerd door EPAL gecertificeerde bedrijven. Bij Pallethandel Den Bosch zijn we gecertificeerd onder licentienummer is NL-872 en beoordelen we dagelijks honderden pallets aan de hand van de door EPAL vastgestelde eisen. Alleen de pallets die aan de eisen voldoen mogen voorzien zijn van het logo en worden verkocht als europallet. Hierdoor kunnen bedrijven erop vertrouwen dat onze europallets aan de hoogste Europese normen voldoen.

Europallets zijn gemaakt van hoogwaardig hout en bestaan uit dekplanken, klossen en onderlatten. Deze constructie zorgt voor stevigheid en duurzaamheid, waardoor ze herbruikbaar zijn en geschikt voor langdurig gebruik.

Vraag nu gelijk online een offerte aan

Offerte aanvragen

Afmetingen van europallets

De grootte van een europallet is gestandaardiseerd en cruciaal voor het optimaliseren van de opslagruimte en transport efficiëntie. De exacte afmetingen van een europallet in cm zijn 80 x 120. De hoogte van een europallet is ook standaard, dit komt neer op een 14,4 centimeter. Het formaat van de europallets zorgt ervoor dat europallets perfect passen in palletstellingen en in vrachtwagens.

Lees meer

Europallet kopen

Als u europallets wilt kopen, dan kunt u daarvoor terecht bij Pallethandel Den Bosch. Wij hebben duizenden pallets op voorraad en kunnen binnen 48 uur de door u gewenste hoeveelheid europallets leveren.  De prijzen van de europallets die u bij ons koopt zijn afhankelijk van vraag en aanbod. Maar bij Pallethandel Den Bosch kunt u er van op aan dat u nooit teveel betaalt. Alle europallets worden voordat ze verkocht worden bekeken door ons daarvoor opgeleid personeel. Zodat u alleen europallets geleverd krijgt die voldoen aan de Europese wetgeving.

Het kopen van europallets kan ook online. Daarvoor vult u eenvoudig ons bestelformulier in.  Ook kunt u online informatie of prijzen opvragen van de europallets die u wilt kopen.

Duurzaamheid

Wij herstellen uw pallets met gebruikt hout, waardoor wij een volledig milieuvriendelijk product aan kunnen bieden. Dit draagt bij aan een duurzame bedrijfsvoering.

Betrouwbaarheid

Wij leveren binnen 48 uur. Zo heeft u zo snel mogelijk de pallets die u nodig heeft. Wij houden ons aan de afspraak en gebruiken eigen transport.

Deskundigheid

Door de jarenlange ervaring van onze deskundige medewerkers kunnen wij constante kwaliteit garanderen en klantgerichte oplossingen aanbieden.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten. Onze ervaren medewerkers kunnen u helpen te vinden wat u zoekt en kunnen u advies geven over de pallets en transportmogelijkheden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 9.00-17.00 uur.

info@pallethandeldenbosch.nl

06-18851950

Ertveldweg 21-25 5231 XA ’s Hertogenbosch

"*" geeft vereiste velden aan

Chat openen
1
Hallo! Heb je een vraag over onze europallets? Neem contact met ons op.