Skip links

Terug naar overzicht

CP pallets

Onze CP pallets

CP-1

  • Formaat: 100 x 120cm
  • Voor vervoer met zakgoed en dozen
  • Geschikt voor heftruck, palletstapelaar en pompwagen

CP-3

  • Formaat: 114 x 114cm
  • Voor vervoer met vaten, octabins en bigbags.
  • Geschikt voor heftruck, palletstapelaar en pompwagen

CP-9

  • Formaat: 114 x 114cm
  • Voor opslag en transport van vaten, octabins en bigbags
  • Geschikt voor heftruck en pompwagen

CP pallets

Bij Pallethandel Den Bosch hebben we ook CP pallets in ons uitgebreide assortiment. De afkorting ‘CP’ staat voor ‘Chemische Pallet’. Deze pallets zijn oorspronkelijk ontwikkeld met het oog op de Europese chemische- en kunststofindustrie. Tegenwoordig zijn er negen verschillende varianten van CP pallets beschikbaar, die hun oorspronkelijke doel hebben uitgebreid naar diverse sectoren. Hun veelzijdigheid heeft hun populariteit vergroot; ze worden nu niet alleen gebruikt in de chemische industrie, maar vinden ook hun toepassing in verschillende andere industrieën vanwege hun hoge economische waarde en duurzaamheid.

De diversiteit van CP pallets biedt een scala aan mogelijkheden voor diverse toepassingen. Deze pallets zijn voornamelijk bedoeld voor het efficiënt verplaatsen van vaten met vloeistoffen, zakgoed, octabins en grote zakken, zoals de bekende big-bags. Vooral de CP1, CP3 en CP9 pallets worden veelvuldig gebruikt vanwege hun specifieke kenmerken en afmetingen die perfect passen bij diverse logistieke behoeften.

Vraag nu gelijk een offerte aan

Offerte aanvragen

CP1 pallets bij Pallethandel Den Bosch

CP1 pallets, met hun specifieke afmetingen en draagvermogen, zijn ideaal voor het veilig en stabiel transporteren van goederen. Deze pallets voldoen aan strenge normen en zijn ontworpen voor optimale efficiëntie. Voor wie op zoek is naar betrouwbare CP1 pallets, bieden wij een breed scala aan opties die aan specifieke behoeften voldoen.

CP2, CP3 en CP9 pallets

Naast CP1 pallets bieden we ook CP2, CP3 en CP9 pallets aan, die elk unieke eigenschappen en toepassingsmogelijkheden hebben. CP2 pallets zijn geschikt voor specifieke logistieke doeleinden en worden gekenmerkt door hun stevigheid en betrouwbaarheid. CP3 pallets zijn eveneens veelgebruikt en gewaardeerd in diverse sectoren vanwege hun duurzaamheid en effectiviteit. CP3 pallets en CP9 pallets hebben beide dezelfde afmetingen, namelijk 114 cm bij 114 cm.

Verder hebben we regelmatig andere typen CP-pallets op voorraad naast de veel gevraagde CP1, CP3 en CP9 pallets. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over beschikbaarheid en mogelijkheden. Bij Pallethandel Den Bosch streven we ernaar om de perfecte CP pallets te leveren die voldoen aan uw specifieke logistieke vereisten, met een focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en veelzijdigheid.

Duurzaamheid

Wij herstellen uw pallets met gebruikt hout, waardoor wij een volledig milieuvriendelijk product aan kunnen bieden. Dit draagt bij aan een duurzame bedrijfsvoering.

Betrouwbaarheid

Wij leveren binnen 48 uur. Zo heeft u zo snel mogelijk de pallets die u nodig heeft. Wij houden ons aan de afspraak en gebruiken eigen transport.

Deskundigheid

Door de jarenlange ervaring van onze deskundige medewerkers kunnen wij constante kwaliteit garanderen en klantgerichte oplossingen aanbieden.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten. Onze ervaren medewerkers kunnen u helpen te vinden wat u zoekt en kunnen u advies geven over de pallets en transportmogelijkheden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 9-17.00 uur.

info@pallethandeldenbosch.nl

06-18851950

Ertveldweg 21-25 5231 XA ’s Hertogenbosch

"*" geeft vereiste velden aan

Chat openen
1
Hallo! Heb je een vraag over onze europallets? Neem contact met ons op.