Skip links

Pallets

Pallets inkoop en verkoop

Pallets kopen en verkopen

Weet u niet welke pallet u het beste kunt kopen? Hoeveel draagvermogen een bepaalde pallet heeft? Hoe hoog je met een pallet kunt stapelen? Informeer dan gerust eens bij Pallethandel Den Bosch. Wij geven u advies over het kopen van de juiste pallet voor uw vracht. Want een stabiele vracht is belangrijk, dat weten wij maar al te goed. Bovendien kunt u bij ons niet alleen pallets kopen, maar ook verkopen. Dus heeft u de pallets niet meer nodig? Dan kopen wij ze gewoon weer terug.  Weet u al welke pallet u wilt gaan gebruiken? Dan kunt u ook het online bestelformulier invullen. Eenvoudiger kunnen we het kopen van pallets niet maken!

Natuurlijk wilt u de prijs weten als u pallets wilt kopen of verkopen. Neem dan gerust contact op met onze inkoper/verkoper op 06-18851950 of vul even het contactformulier in. Wij nemen dan dezelfde dag nog contact met u op. Pallethandel Den Bosch hanteert altijd eerlijke prijzen voor de pallets, want we willen graag klanten die tevreden zijn én blijven.

Onze pallets

Europallets

De europallet is de meest gebruikte pallet ter wereld. Vanwege zijn gangbare maat van 80 x 120 cm is de euro pallet bruikbaar voor veel doeleinden.

Eenmalige pallets

Heeft u een éénmalige vracht en wilt u daar geen dure pallets voor kopen? Dan zijn eenmalige pallets misschien wel geschikt.

Blokpallets

Blokpallets worden veel gebruikt in de industrie. Het worden ook wel industriepallets genoemd.

CP pallets

De CP in CP pallets staat voor Chemische Pallet. Chemische pallets zijn er in negen verschillende uitvoeringen.

Kunststof pallets

De voordelen van een kunststof pallet ten opzichte van een houten pallet zijn duidelijk. Er is minder kans op schade aan een kunststof pallet.

Overige pallets

Overige soorten en maten pallets, kisten en randen.

Pallets op maat

Pallets inleveren

Vraag nu gelijk online een offerte aan

Offerte aanvragen

Duurzaamheid

Wij herstellen uw pallets met gebruikt hout, waardoor wij een volledig milieuvriendelijk product aan kunnen bieden. Dit draagt bij aan een duurzame bedrijfsvoering.

Betrouwbaarheid

Wij leveren binnen 48 uur. Zo heeft u zo snel mogelijk de pallets die u nodig heeft. Wij houden ons aan de afspraak en gebruiken eigen transport.

Deskundigheid

Door de jarenlange ervaring van onze deskundige medewerkers kunnen wij constante kwaliteit garanderen en klantgerichte oplossingen aanbieden.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten. Onze ervaren medewerkers kunnen u helpen te vinden wat u zoekt en kunnen u advies geven over de pallets en transportmogelijkheden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 9-17.00 uur.

info@pallethandeldenbosch.nl

06-18851950

Ertveldweg 21-25 5231 XA ’s Hertogenbosch

"*" geeft vereiste velden aan

Chat openen
1
Hallo! Heb je een vraag over onze pallets? Neem contact met ons op.