Skip links

Pallet kopen

Pallet kopen

Weet u niet welke pallet u het beste kunt kopen? Hoeveel draagvermogen een bepaalde pallet heeft? Hoe hoog je met een pallet kunt stapelen? Informeer dan gerust eens bij Pallethandel Den Bosch. Daar geven ze u advies over het kopen van de juiste pallet voor uw vracht. Want een stabiele vracht is belangrijk, dat weten wij maar al te goed. Bovendien kunt u bij ons niet alleen pallets kopen, maar ook verkopen. Dus heeft u de pallets niet meer nodig? Dan kopen wij ze gewoon weer terug. Weet u al welke pallet u wilt gaan gebruiken? Dan kunt u ook het online bestelformulier invullen. Eenvoudiger kunnen we het kopen van pallets niet maken!

450.000
Pallets verwerkt in 2020
35.000
Pallets op voorraad
10.000
Vierkante meter opslag

Duurzaam

Wij herstellen uw pallets met gebruikt hout, waardoor wij een volledig milieuvriendelijk product aan kunnen bieden. Dit draagt bij aan een duurzame bedrijfsvoering.

Betrouwbaarheid

Wij leveren binnen 48 uur. Zo heeft u zo snel mogelijk de pallets die u nodig heeft. Wij houden ons aan de afspraak en gebruiken eigen transport.

Deskundigheid

Door de jarenlange ervaring van onze deskundige medewerkers kunnen wij constante kwaliteit garanderen en klantgerichte oplossingen aanbieden.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten. Onze ervaren medewerkers kunnen u helpen te vinden wat u zoekt en kunnen u advies geven over de pallets en transportmogelijkheden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 9-17.00 uur.

info@pallethandeldenbosch.nl

06-18851950

Ertveldweg 21-25 5231 XA ’s Hertogenbosch

"*" geeft vereiste velden aan

Chat openen
1
Hallo! Heb je een vraag over onze pallets? Neem contact met ons op.