Skip links

Europallet inleveren

Europallet inleveren

Bij Pallethandel Den Bosch kunt u uw europallets inleveren tegen een mooie prijs. Kleinere hoeveelheden europallets kunt u zelf inleveren bij onze loods te Velddriel. Grote hoeveelheden europallets worden door Pallethandel Den Bosch met eigen transport bij u opgehaald. Als u europallets inlevert, geeft Pallethandel Den Bosch u altijd een goede prijs conform de marktwaarde. Informeer gerust naar de prijzen via ons contactformulier .

Een groot voordeel van de europallet is dat ze in heel Europa gebruikt en geaccepteerd worden. Ook het omruilen van de pallets na levering is in Europa dus geen probleem.

450.000
Pallets verwerkt in 2020
35.000
Pallets op voorraad
10.000
Vierkante meter opslag

Duurzaam

Wij herstellen uw pallets met gebruikt hout, waardoor wij een volledig milieuvriendelijk product aan kunnen bieden. Dit draagt bij aan een duurzame bedrijfsvoering.

Betrouwbaarheid

Wij leveren binnen 48 uur. Zo heeft u zo snel mogelijk de pallets die u nodig heeft. Wij houden ons aan de afspraak en gebruiken eigen transport.

Deskundigheid

Door de jarenlange ervaring van onze deskundige medewerkers kunnen wij constante kwaliteit garanderen en klantgerichte oplossingen aanbieden.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten. Onze ervaren medewerkers kunnen u helpen te vinden wat u zoekt en kunnen u advies geven over de pallets en transportmogelijkheden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 9-17.00 uur.

info@pallethandeldenbosch.nl

06-18851950

Ertveldweg 21-25 5231 XA ’s Hertogenbosch

"*" geeft vereiste velden aan

Chat openen
1
Hallo! Heb je een vraag over onze pallets? Neem contact met ons op.

Marktsituatie pallets

Vanwege de huidige marktstatus kunnen levertijden afwijken van het gebruikelijke.