Skip links

Terug naar overzicht

Vierkante pallets

Onze vierkante pallets

120 x 120 cm

  • Formaat: 120 x 120cm
  • Verkrijgbaar in lichte, middel en zware kwaliteit
  • Geschikt voor heftruck, palletstapelaar en pompwagen

114 x 114 cm

  • Formaat: 114 x 114cm
  • Verkrijgbaar in lichte, middel en zware kwaliteit
  • Geschikt voor heftruck, palletstapelaar en pompwagen

Vierkante pallets bij Pallethandel Den Bosch

Pallets worden veel gebruikt in verschillende logistieke sectoren. Ze zijn ideaal voor het transporteren en opslaan van goederen. Ze zijn onmisbaar en dienen van goede kwaliteit te zijn omdat het anders uw producten kan beschadigen. In het assortiment van Pallethandel Den Bosch vindt u pallets in verschillende formaten en uitvoeringen. Een van de uitvoeringen is de vierkante pallet. Dit type is in verschillende afmetingen te leveren. In ons assortiment vindt u de pallet 120 x 120, pallet 114 x 114, pallet 80 x 80 cm, pallet 100 x 100 cm, pallet 105 x 105 cm en de pallet 110 x 110 cm. 

Door de gelijke zijden, zijn de vierkante pallets handig om goederen gelijkmatig te beladen in bijvoorbeeld een vrachtwagen of container. Door hun specifieke afmetingen kunt u op de meest efficiënte manier beladen. Veel van deze vierkante pallets zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt voor het transporteren of opslaan van bigbags. 

De pallets zijn namelijk zo ontworpen dat de lading precies op de pallet past, hierdoor bespaart u kostbare ruimte tijdens transport en opslag en verkleint u het risico op beschadigingen van de lading. Door de gelijke zijden maakt het ook niet uit hoe ze worden geplaatst in een opslagruimte. Zo kunt u met vierkante pallets de opslagruimte in uw magazijn of vrachtwagen optimaal gebruiken. Het gewicht op de pallet zelf wordt ook gelijkmatiger verdeeld door de vierkante vorm van de pallet. 

Duurzame vierkante pallets

Bij Pallethandel Den Bosch zijn we al ruim 15 jaar gespecialiseerd in de levering en reparatie van houten pallets. De afgelopen jaren is duurzaamheid een steeds grotere rol gaan spelen binnen de logistiek, ook wij hechten veel waarde aan groen ondernemen. Dat is voor ons niet enkel een marketingterm maar een manier waarop wij onze bedrijfsvoering afstemmen. Hierdoor willen we naast een hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs ook de meest duurzame pallet aan onze klanten leveren. Zo zorgen we er bij de productie voor dat ook het afvalhout op een milieuvriendelijke manier verwerkt wordt. We demonteren afvalpallets en zetten dit hout in voor het repareren van nog bruikbare pallets. Daarnaast streven we ernaar om volledig zelfvoorzienend te zijn door de inzet van zonnepanelen en led-verlichting. Naast duurzaamheid hechten we ook waarde aan sociaalmaatschappelijk ondernemerschap. Zo bieden we in samenwerking met de Gemeente Vught werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Vraag nu gelijk online een offerte aan

Offerte aanvragen

Vierkante pallet in afwijkend formaat? Kies voor maatwerk.

Naast de standaardformaten voor onze (vierkante) pallets, hebben we ook halve en kwart pallets. Hebt u voor uw product een pallet nodig met afmetingen die niet in ons assortiment is terug te vinden? Naast de standaardmaten kunnen we in veel gevallen ook een pallet maken die aan uw specifieke wensen voldoet wat betreft de afmetingen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Vierkante pallets online bestellen

In ons assortiment vindt u naast de vierkante pallets ook verschillende andere pallettypen zoals de CP-pallets, Europallets en Blok pallets. Naast de houten pallets kunt u bij ons voor lichte en zware kunststof pallets terecht die bijdragen aan een duurzame bedrijfsvoering. Voor alle pallets die u rechtstreeks op onze website aanvraagt, geldt dat we binnen 48 uur kunnen leveren. We gebruiken hiervoor ons eigen transport. Ook voor het ophalen van pallets komen we bij u langs. We betalen een passende vergoeding voor uw kunststof of houten pallets. Hebt u vragen over ons assortiment? Door onze jarenlange ervaring kunnen we u goed adviseren. Vul ons contactformulier in of bel tussen 9:00-17:00 uur met 06-18851950 een mail sturen naar info@pallethandeldenbosch.nl is ook mogelijk.

 

Duurzaamheid

Wij herstellen uw pallets met gebruikt hout, waardoor wij een volledig milieuvriendelijk product aan kunnen bieden. Dit draagt bij aan een duurzame bedrijfsvoering.

Betrouwbaarheid

Wij leveren binnen 48 uur. Zo heeft u zo snel mogelijk de pallets die u nodig heeft. Wij houden ons aan de afspraak en gebruiken eigen transport.

Deskundigheid

Door de jarenlange ervaring van onze deskundige medewerkers kunnen wij constante kwaliteit garanderen en klantgerichte oplossingen aanbieden.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten. Onze ervaren medewerkers kunnen u helpen te vinden wat u zoekt en kunnen u advies geven over de pallets en transportmogelijkheden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 9-17.00 uur.

info@pallethandeldenbosch.nl

06-18851950

Ertveldweg 21-25 5231 XA ’s Hertogenbosch

"*" geeft vereiste velden aan

Chat openen
1
Hallo! Heb je een vraag over onze europallets? Neem contact met ons op.