Skip links

Terug naar overzicht

Kisten en palletranden

Onze kisten en palletranden

Kist

  • Diverse afmetingen, rechtstreeks uit het transport
  • Ideaal voor transport en/of opslag van losse materialen

Palletrand 80 x 120 cm

  • Formaat: 80 x 120 x 20cm
  • Vouwbare opzetranden, geschikt voor op europallets
  • Deze randen kunnen ook gestapeld worden

Palletranden & kisten

Pallethandel Den Bosch is dé specialist in hoogwaardige palletranden en kisten die voldoen aan al uw logistieke behoeften. Onze opzetranden voor pallets, zoals de houten palletranden, bieden optimale bescherming en stabiliteit tijdens transport en opslag, waardoor uw goederen veilig arriveren op hun bestemming.

Bij Pallethandel Den Bosch begrijpen we het belang van duurzaamheid en betaalbaarheid. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan goedkope palletranden van topkwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een enkele opzetrand voor uw pallet of een bulkbestelling van palletranden, wij hebben de juiste oplossingen voor u.

Onze palletranden zijn niet alleen functioneel, maar ook veelzijdig. Ze kunnen eenvoudig worden gestapeld en opgeslagen, waardoor ze ruimte-efficiënt zijn. Bij Pallethandel Den Bosch streven we ernaar om aan al uw wensen te voldoen, of het nu gaat om het kopen van palletranden of kisten. Ontdek de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten en maak vandaag nog uw keuze voor de beste pallethandel in Den Bosch.

Gebruikte palletranden

Bij Pallethandel Den Bosch bieden wij hoogwaardige tweedehands palletranden die de efficiëntie van uw logistieke processen verbeteren. Onze pallet opzetranden voor tweedehands pallets zijn zorgvuldig gecontroleerd en voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor uw bedrijf.

Onze tweedehands palletranden, ook bekend als pallet opzetranden, zijn ontworpen om eenvoudig op pallets te worden geplaatst, waardoor de laadcapaciteit wordt vergroot en uw goederen stevig worden vastgehouden tijdens transport. Deze tweedehands opzetranden voor pallets bieden een kosteneffectieve oplossing zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Of u nu een enkele tweedehands opzetrand nodig heeft of op zoek bent naar een bulkbestelling van tweedehands palletranden, bij Pallethandel Den Bosch vindt u de perfecte oplossing. Kies voor duurzaamheid en betaalbaarheid met onze tweedehands pallet opzetranden en optimaliseer uw logistieke processen vandaag nog. Ontdek de voordelen van hoogwaardige tweedehands palletranden bij Pallethandel Den Bosch.

Vraag nu gelijk online een offerte aan

Offerte aanvragen

Palletkisten bij Pallethandel Den Bosch

Ontdek de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze houten palletkisten bij Pallethandel Den Bosch. Of u nu op zoek bent naar een stevige opslagoplossing of een betrouwbare verzendcontainer, onze palletkisten bieden de ideale combinatie van functionaliteit en robuustheid.

Onze houten palletkisten zijn ontworpen met het oog op kwaliteit en zijn geschikt voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om het veilig transporteren van delicate goederen of het opslaan van materialen op uw bedrijfsterrein, onze palletkisten voldoen aan al uw eisen.

Bij Pallethandel Den Bosch begrijpen we dat de juiste kist voor uw product essentieel is. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan palletkisten in verschillende maten en specificaties. Van kleine houten palletkisten tot grotere modellen, wij hebben de perfecte oplossing voor uw opslag- en verzend behoeften. Indien u afwijkende afmetingen nodig heeft, kunnen wij ook nieuwe kisten op maat laten maken. Op het gebied van palletkisten kunt u met elke behoefte bij ons terecht. Bovendien hebben wij regelmatig voordelige tweedehands kisten op voorraad, mocht u daarin geïnteresseerd zijn.

Investeer in kwaliteit en functionaliteit met onze palletkisten. Bij Pallethandel Den Bosch streven we ernaar om de perfecte combinatie van pallets en kisten te leveren, zodat uw goederen veilig en efficiënt worden behandeld. Kies voor onze houten palletkisten en ervaar de betrouwbaarheid die uw logistieke processen nodig hebben.

Duurzaamheid

Wij herstellen uw pallets met gebruikt hout, waardoor wij een volledig milieuvriendelijk product aan kunnen bieden. Dit draagt bij aan een duurzame bedrijfsvoering.

Betrouwbaarheid

Wij leveren binnen 48 uur. Zo heeft u zo snel mogelijk de pallets die u nodig heeft. Wij houden ons aan de afspraak en gebruiken eigen transport.

Deskundigheid

Door de jarenlange ervaring van onze deskundige medewerkers kunnen wij constante kwaliteit garanderen en klantgerichte oplossingen aanbieden.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten. Onze ervaren medewerkers kunnen u helpen te vinden wat u zoekt en kunnen u advies geven over de pallets en transportmogelijkheden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 9-17.00 uur.

info@pallethandeldenbosch.nl

06-18851950

Ertveldweg 21-25 5231 XA ’s Hertogenbosch

"*" geeft vereiste velden aan

Chat openen
1
Hallo! Heb je een vraag over onze europallets? Neem contact met ons op.