Skip links

Pallets Waalwijk

Pallets Waalwijk

U woont in Waalwijk en wil graag van overbodige pallets af? Pallethandel Den Bosch BV is uiteraard ook actief in Waalwijk. Grotere partijen pallets halen wij graag op met onze eigen vrachtwagens en kleinere hoeveelheden kunt u zelf brengen bij onze vestiging aan de Ertveldweg 21-25 te ’s-Hertogenbosch. Ook als u Waalwijk op zoek bent naar een partij pallets, kunt u bij Pallethandel Den Bosch aankloppen. Wij helpen u graag met advies en zoeken samen met u naar de meest geschikte pallets voor uw activiteiten. Zowel pallets van particulieren als bedrijven uit Waalwijk zijn bij ons welkom. En voor iedere pallet geven wij een eerlijke prijs conform de marktwaarde. Zowel europallets, als éénmalige pallets, blokpallets en diverse andere pallets worden door ons geaccepteerd. Heeft u vragen? Informeer naar de mogelijkheden voor pallets in Waalwijk!

450.000
Pallets verwerkt in 2020
35.000
Pallets op voorraad
10.000
Vierkante meter opslag

Duurzaam

Wij herstellen uw pallets met gebruikt hout, waardoor wij een volledig milieuvriendelijk product aan kunnen bieden. Dit draagt bij aan een duurzame bedrijfsvoering.

Betrouwbaarheid

Wij leveren binnen 48 uur. Zo heeft u zo snel mogelijk de pallets die u nodig heeft. Wij houden ons aan de afspraak en gebruiken eigen transport.

Deskundigheid

Door de jarenlange ervaring van onze deskundige medewerkers kunnen wij constante kwaliteit garanderen en klantgerichte oplossingen aanbieden.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten. Onze ervaren medewerkers kunnen u helpen te vinden wat u zoekt en kunnen u advies geven over de pallets en transportmogelijkheden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 9-17.00 uur.

info@pallethandeldenbosch.nl

06-18851950

Ertveldweg 21-25 5231 XA ’s Hertogenbosch

"*" geeft vereiste velden aan

Chat openen
1
Hallo! Heb je een vraag over onze pallets? Neem contact met ons op.