Skip links

Pallets Veghel

Pallets Veghel

Zoekt u een pallethandel in de buurt van Veghel, dan bent u bij ons zeker aan het goede adres. Onze naam is dan wel Pallethandel Den Bosch, maar uiteraard halen of brengen wij ook graag pallets in Veghel. De pallets worden naar Veghel gebracht door onze eigen vrachtwagens, met eigen personeel. Zo weten wij zeker dat alles naar uw volle tevredenheid zal gebeuren. Pallethandel Den Bosch is al ruim 10 jaar actief in de reparatie van pallets. Inmiddels staat de jongere generatie aan het roer en zijn we verhuisd naar een veel groter pand met idem opslagruimte aan de Ertveldweg te ’s-Hertogenbosch. Onze klantenkring kan dus verder uitgebreid worden met klanten uit Veghel. Uw pallets zijn bij ons van harte welkom. En voor bruikbare pallets krijgt bij Pallethandel en Bosch een eerlijke prijs. Informeer hier naar de prijs.

450.000
Pallets verwerkt in 2020
35.000
Pallets op voorraad
10.000
Vierkante meter opslag

Duurzaam

Wij herstellen uw pallets met gebruikt hout, waardoor wij een volledig milieuvriendelijk product aan kunnen bieden. Dit draagt bij aan een duurzame bedrijfsvoering.

Betrouwbaarheid

Wij leveren binnen 48 uur. Zo heeft u zo snel mogelijk de pallets die u nodig heeft. Wij houden ons aan de afspraak en gebruiken eigen transport.

Deskundigheid

Door de jarenlange ervaring van onze deskundige medewerkers kunnen wij constante kwaliteit garanderen en klantgerichte oplossingen aanbieden.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten. Onze ervaren medewerkers kunnen u helpen te vinden wat u zoekt en kunnen u advies geven over de pallets en transportmogelijkheden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 9-17.00 uur.

info@pallethandeldenbosch.nl

06-18851950

Ertveldweg 21-25 5231 XA ’s Hertogenbosch

"*" geeft vereiste velden aan

Chat openen
1
Hallo! Heb je een vraag over onze pallets? Neem contact met ons op.