Skip links

Pallets Uden

Pallets Uden

Pallethandel Den Bosch neemt graag uw pallets uit Uden af. Bij grotere hoeveelheden worden de pallets met eigen vrachtwagens in Uden opgehaald. Is de hoeveelheid kleiner? Dan nodigen wij u graag uit de pallets te leveren bij Pallethandel Den Bosch aan Ertveldweg 21-25 te ’s-Hertogenbosch. Voor goede bruikbare pallets ontvangt u van ons een eerlijke prijs, die gewoon is gebaseerd op de marktwaarde. Wij (ver) kopen europallets, blokpallets, wegwerppallets maar ook diverse andere soorten pallets in Uden. Het ophalen van de pallets in Uden wordt, bij voldoende hoeveelheid, niet in rekening gebracht. Als u zelf komt lossen in ’s-Hertogenbosch, dan staan onze medewerkers met heftrucks voor u klaar.  Dus wat houdt u tegen om Pallethandel Den Bosch uw pallets in Uden te laten ophalen, of om bij ons pallets te komen lossen? Informeer gerust eens naar de mogelijkheden!

450.000
Pallets verwerkt in 2020
35.000
Pallets op voorraad
10.000
Vierkante meter opslag

Duurzaam

Wij herstellen uw pallets met gebruikt hout, waardoor wij een volledig milieuvriendelijk product aan kunnen bieden. Dit draagt bij aan een duurzame bedrijfsvoering.

Betrouwbaarheid

Wij leveren binnen 48 uur. Zo heeft u zo snel mogelijk de pallets die u nodig heeft. Wij houden ons aan de afspraak en gebruiken eigen transport.

Deskundigheid

Door de jarenlange ervaring van onze deskundige medewerkers kunnen wij constante kwaliteit garanderen en klantgerichte oplossingen aanbieden.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten. Onze ervaren medewerkers kunnen u helpen te vinden wat u zoekt en kunnen u advies geven over de pallets en transportmogelijkheden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 9-17.00 uur.

info@pallethandeldenbosch.nl

06-18851950

Ertveldweg 21-25 5231 XA ’s Hertogenbosch

"*" geeft vereiste velden aan

Chat openen
1
Hallo! Heb je een vraag over onze pallets? Neem contact met ons op.