Skip links

Pallets Tilburg

Pallets Tilburg

Veel grote ondernemingen in Tilburg doen al zaken met Pallethandel Den Bosch! Daar zijn wij trots op. Vanwege onze grote voorraad pallets en onze eerlijke transparante prijzen hebben wij veel trouwe afnemers en leveranciers van pallets in en uit Tilburg. Neem dus gerust eens contact op met Pallethandel Den Bosch om tot een structurele oplossing te komen voor de afvoer van uw pallets uit Tilburg. In overleg is bijna alles mogelijk! Ook het leveren van pallets doen wij als Pallethandel graag in Tilburg. Naast de standaard pallets zoals europallets, blokpallets en eenmalige pallets, denken wij ook met u mee als u pallets nodig heeft die niet aan de standaard voldoen. Ons vakbekwame personeel maakt ook graag pallets op maat voor u!

450.000
Pallets verwerkt in 2020
35.000
Pallets op voorraad
10.000
Vierkante meter opslag

Duurzaam

Wij herstellen uw pallets met gebruikt hout, waardoor wij een volledig milieuvriendelijk product aan kunnen bieden. Dit draagt bij aan een duurzame bedrijfsvoering.

Betrouwbaarheid

Wij leveren binnen 48 uur. Zo heeft u zo snel mogelijk de pallets die u nodig heeft. Wij houden ons aan de afspraak en gebruiken eigen transport.

Deskundigheid

Door de jarenlange ervaring van onze deskundige medewerkers kunnen wij constante kwaliteit garanderen en klantgerichte oplossingen aanbieden.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten. Onze ervaren medewerkers kunnen u helpen te vinden wat u zoekt en kunnen u advies geven over de pallets en transportmogelijkheden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 9-17.00 uur.

info@pallethandeldenbosch.nl

06-18851950

Ertveldweg 21-25 5231 XA ’s Hertogenbosch

"*" geeft vereiste velden aan

Chat openen
1
Hallo! Heb je een vraag over onze pallets? Neem contact met ons op.