Skip links

Pallets Rosmalen

Pallets Rosmalen

Door Pallethandel Den Bosch worden ook pallets opgehaald en geleverd in Rosmalen en omstreken. Door onze jarenlange ervaring in de pallet branche mogen wij al veel bedrijven en particulieren uit Rosmalen tot onze vaste klant rekenen. Maar onder het motto: “beter een goede buur dan een verre vriend” willen wij ons klantenbestand van pallet-leveranciers en pallet-afnemers in Rosmalen altijd uitbreiden. Pallethandel Den Bosch biedt u graag een structurele oplossing voor uw pallet probleem. Dus wilt u pallets kopen of verkopen in Rosmalen of omgeving? Grote of kleine hoeveelheden, blokpallets, europallets of wegwerppallets? Bel of mail dan met Pallethandel Den Bosch. Maar ook voor maatwerk pallets kunt u bij ons terecht. Wij zijn u graag van dienst!

450.000
Pallets verwerkt in 2020
35.000
Pallets op voorraad
10.000
Vierkante meter opslag

Duurzaam

Wij herstellen uw pallets met gebruikt hout, waardoor wij een volledig milieuvriendelijk product aan kunnen bieden. Dit draagt bij aan een duurzame bedrijfsvoering.

Betrouwbaarheid

Wij leveren binnen 48 uur. Zo heeft u zo snel mogelijk de pallets die u nodig heeft. Wij houden ons aan de afspraak en gebruiken eigen transport.

Deskundigheid

Door de jarenlange ervaring van onze deskundige medewerkers kunnen wij constante kwaliteit garanderen en klantgerichte oplossingen aanbieden.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten. Onze ervaren medewerkers kunnen u helpen te vinden wat u zoekt en kunnen u advies geven over de pallets en transportmogelijkheden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 9-17.00 uur.

info@pallethandeldenbosch.nl

06-18851950

Ertveldweg 21-25 5231 XA ’s Hertogenbosch

"*" geeft vereiste velden aan

Chat openen
1
Hallo! Heb je een vraag over onze pallets? Neem contact met ons op.