Skip links

Pallets Eindhoven

Pallets Eindhoven

Ook Eindhoven rekenen wij tot ons werkgebied voor de levering of afname van pallets. Uit milieu-oogpunt richt Pallethandel Den Bosch zich voornamelijk op gebruikte pallets. Grote bedrijven in Eindhoven gingen u al voor met de afname van pallets van Pallethandel Den Bosch. Voor veel bedrijven zijn gebruikte pallets net zo bruikbaar als nieuwe pallets, maar de kosten zijn ongeveer 35% lager! Bovendien sparen we zo het milieu omdat de pallets worden hergebruikt. Door onze eerlijke prijzen, gerelateerd aan de marktwaarde, weet u bovendien zeker dat u bij Pallethandel Den Bosch nooit teveel betaalt. Omdat wij al veel pallets leveren en afnemen in Eindhoven, proberen wij ook altijd vrachten te combineren, zodat we ook op deze wijze zo minder milieubelastend zijn. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw pallets in Eindhoven? Neem dan gerust contact met ons op.

450.000
Pallets verwerkt in 2020
35.000
Pallets op voorraad
10.000
Vierkante meter opslag

Duurzaam

Wij herstellen uw pallets met gebruikt hout, waardoor wij een volledig milieuvriendelijk product aan kunnen bieden. Dit draagt bij aan een duurzame bedrijfsvoering.

Betrouwbaarheid

Wij leveren binnen 48 uur. Zo heeft u zo snel mogelijk de pallets die u nodig heeft. Wij houden ons aan de afspraak en gebruiken eigen transport.

Deskundigheid

Door de jarenlange ervaring van onze deskundige medewerkers kunnen wij constante kwaliteit garanderen en klantgerichte oplossingen aanbieden.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten. Onze ervaren medewerkers kunnen u helpen te vinden wat u zoekt en kunnen u advies geven over de pallets en transportmogelijkheden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 9-17.00 uur.

info@pallethandeldenbosch.nl

06-18851950

Ertveldweg 21-25 5231 XA ’s Hertogenbosch

"*" geeft vereiste velden aan

Chat openen
1
Hallo! Heb je een vraag over onze pallets? Neem contact met ons op.