Skip links

Pallets Brabant

Pallets Brabant

Pallethandel Den Bosch is gevestigd in de hoofdstad van Noord Brabant: ‘s-Hertogenbosch. Misschien zijn wij niet de grootste pallethandel van Noord Brabant. Maar vanwege de grote voorraad pallets, ons vakbekwame personeel, ons eigen transport en de korte lijnen binnen ons bedrijf zijn wij in staat om razendsnel pallets in heel Brabant te leveren. Wij bouwen graag een goede band op met de klant door persoonlijk contact en het nakomen van afspraken. Zoekt u een structurele oplossing voor de in- of verkoop van pallets in Brabant? Dan komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. Omdat wij centraal in Noord Brabant gevestigd zijn, kunnen wij vaak al binnen 48 uur pallets bij u leveren en/of ophalen. Pallethandel Den Bosch is zowel via de A2 als de A50 en de A59 goed bereikbaar.
Interesse? Neem even contact met ons op!

450.000
Pallets verwerkt in 2020
35.000
Pallets op voorraad
10.000
Vierkante meter opslag

Duurzaam

Wij herstellen uw pallets met gebruikt hout, waardoor wij een volledig milieuvriendelijk product aan kunnen bieden. Dit draagt bij aan een duurzame bedrijfsvoering.

Betrouwbaarheid

Wij leveren binnen 48 uur. Zo heeft u zo snel mogelijk de pallets die u nodig heeft. Wij houden ons aan de afspraak en gebruiken eigen transport.

Deskundigheid

Door de jarenlange ervaring van onze deskundige medewerkers kunnen wij constante kwaliteit garanderen en klantgerichte oplossingen aanbieden.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten. Onze ervaren medewerkers kunnen u helpen te vinden wat u zoekt en kunnen u advies geven over de pallets en transportmogelijkheden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 9-17.00 uur.

info@pallethandeldenbosch.nl

06-18851950

Ertveldweg 21-25 5231 XA ’s Hertogenbosch

"*" geeft vereiste velden aan

Chat openen
1
Hallo! Heb je een vraag over onze pallets? Neem contact met ons op.