Skip links

Pallethandel Breda

Pallethandel Breda

Zoekt u een bedrijf dat uw pallets wil afnemen in Breda? Neem dan contact op met Pallethandel Den Bosch! Grote partijen pallets komen wij zonder transportkosten bij u in Breda leveren en/of ophalen. U bent natuurlijk ook welkom om pallets met eigen vervoer aan Ertveldweg 21-25 te ’s-Hertogenbosch aan te leveren of op te halen. En altijd voor een eerlijke prijs conform de marktwaarde. Veel bedrijven in Breda en omstreken zijn u al voorgegaan en leveren naar volle tevredenheid hun pallets bij Pallethandel Den Bosch. Bij ons bent u niet alleen gegarandeerd van een eerlijke prijs, u kunt met ons ook duidelijke afspraken maken die wij nakomen en wij staan bekend om onze snelle betalingen. Als u zaken doet met Pallethandel Den Bosch hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken. Ook voor bedrijven in Breda!

450.000
Pallets verwerkt in 2020
35.000
Pallets op voorraad
10.000
Vierkante meter opslag

Duurzaam

Wij herstellen uw pallets met gebruikt hout, waardoor wij een volledig milieuvriendelijk product aan kunnen bieden. Dit draagt bij aan een duurzame bedrijfsvoering.

Betrouwbaarheid

Wij leveren binnen 48 uur. Zo heeft u zo snel mogelijk de pallets die u nodig heeft. Wij houden ons aan de afspraak en gebruiken eigen transport.

Deskundigheid

Door de jarenlange ervaring van onze deskundige medewerkers kunnen wij constante kwaliteit garanderen en klantgerichte oplossingen aanbieden.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten. Onze ervaren medewerkers kunnen u helpen te vinden wat u zoekt en kunnen u advies geven over de pallets en transportmogelijkheden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 9-17.00 uur.

info@pallethandeldenbosch.nl

06-18851950

Ertveldweg 21-25 5231 XA ’s Hertogenbosch

"*" geeft vereiste velden aan

Chat openen
1
Hallo! Heb je een vraag over onze pallets? Neem contact met ons op.