Skip links

Houten Pallet

Houten pallet

Pallethandel Den Bosch is gespecialiseerd in de levering van houten pallets. Houten pallets zijn onmisbaar voor bedrijven die producten moeten opslaan en/of exporteren. Alles valt of staat letterlijk bij een goede pallet. Houten pallets zijn er in diverse soorten en maten. Voor de opslag van ieder product is een geschikte pallet leverbaar. Samen met Pallethandel Den Bosch komt u er vast uit welke pallet voor uw bedrijf het meest geschikt is. Ook nemen wij gebruikte houten pallets of pallethout in. Van de kapotte pallets worden de onderdelen gebruikt om beschadigde pallets te repareren. Zo letten we dus ook op het milieu. Voor bijna alle houten pallets geven wij een eerlijke vergoeding, gewoon conform de marktwaarde. Grote hoeveelheden pallets kunnen door ons worden opgehaald, maar pallets afleveren bij onze vestiging in Velddriel is natuurlijk ook mogelijk.

450.000
Pallets verwerkt in 2020
35.000
Pallets op voorraad
10.000
Vierkante meter opslag

Duurzaam

Wij herstellen uw pallets met gebruikt hout, waardoor wij een volledig milieuvriendelijk product aan kunnen bieden. Dit draagt bij aan een duurzame bedrijfsvoering.

Betrouwbaarheid

Wij leveren binnen 48 uur. Zo heeft u zo snel mogelijk de pallets die u nodig heeft. Wij houden ons aan de afspraak en gebruiken eigen transport.

Deskundigheid

Door de jarenlange ervaring van onze deskundige medewerkers kunnen wij constante kwaliteit garanderen en klantgerichte oplossingen aanbieden.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten. Onze ervaren medewerkers kunnen u helpen te vinden wat u zoekt en kunnen u advies geven over de pallets en transportmogelijkheden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 9-17.00 uur.

info@pallethandeldenbosch.nl

06-18851950

Ertveldweg 21-25 5231 XA ’s Hertogenbosch

"*" geeft vereiste velden aan

Chat openen
1
Hallo! Heb je een vraag over onze pallets? Neem contact met ons op.