Skip links

Palletprijzen

Palletprijzen

Palletprijzen zijn afhankelijk van vraag en aanbod en kunnen daarom nog wel eens veranderen. Bovendien zit er een groot verschil in de prijs van een éénmalige pallet of wegwerppallet, zoals de naam al zegt: voor éénmalig gebruik, of een europallet of blokpallet die gemaakt zijn voor langdurig gebruik. Natuurlijk wilt u de prijs weten als u pallets wilt kopen of verkopen. Neem dan gerust contact op met onze inkoper/verkoper op 06-18851950 of vul even het contactformulier in. Wij nemen dan dezelfde dag nog contact met u op. Pallethandel Den Bosch hanteert altijd eerlijke prijzen voor de pallets, want we willen graag klanten die tevreden zijn én blijven.

450.000
Pallets verwerkt in 2020
35.000
Pallets op voorraad
10.000
Vierkante meter opslag

Duurzaam

Wij herstellen uw pallets met gebruikt hout, waardoor wij een volledig milieuvriendelijk product aan kunnen bieden. Dit draagt bij aan een duurzame bedrijfsvoering.

Betrouwbaarheid

Wij leveren binnen 48 uur. Zo heeft u zo snel mogelijk de pallets die u nodig heeft. Wij houden ons aan de afspraak en gebruiken eigen transport.

Deskundigheid

Door de jarenlange ervaring van onze deskundige medewerkers kunnen wij constante kwaliteit garanderen en klantgerichte oplossingen aanbieden.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten. Onze ervaren medewerkers kunnen u helpen te vinden wat u zoekt en kunnen u advies geven over de pallets en transportmogelijkheden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 9-17.00 uur.

info@pallethandeldenbosch.nl

06-18851950

Ertveldweg 21-25 5231 XA ’s Hertogenbosch

"*" geeft vereiste velden aan

Chat openen
1
Hallo! Heb je een vraag over onze pallets? Neem contact met ons op.

Marktsituatie pallets

Vanwege de huidige marktstatus kunnen levertijden afwijken van het gebruikelijke.